Developer Site Enter Mond.dk to shop

Blog categories

Elev til vores butik i Aarhus

Elev til vores butik i Aarhus


Mond of Copenhagen søger i øjeblikket en elev til vores koncept butik i Aarhus.

Vi tilbyder dig en spændende hverdag med masser af kundekontakt og mulighed for alsidige arbejdsopgaver under din uddannelse.

Uddannelsen varer 2 år og er en kombination af teori og praksis. I løbet af uddannelsen kommer du på 8 ugers skoleophold i Danmark.

Du vil blive oplært i klassisk herremode således at du kan give den allerbedste rådgivning og vejlede vores kunder igennem designfasen, samt lære at scanne og opmåle den enkelte kunde i vores unikke Custom Tailoring program.

Vi tilbyder en moderne og fleksibel arbejdsplads, i et lækkert miljø med spændende fremtidsperspektiver og gode kollegaer.

 

Du skal være serviceminded til fingerspidserne og gøre en dyd ud af at give kunden en god oplevelse. Du skal have blik for detaljerne, og sans for god stil. Du behøver ikke at vide alt omkring herremode, men en stræben efter at dygtiggøre dig indenfor herretøj, er nødvendigt.
Du kan skrive og tale engelsk. 

Du ønsker at arbejde dig mod toppen, og du ser løsninger hvor andre ser problemer. Når tingene ikke går som de skal, bider du tænderne sammen og får gjort det der skal til.


Start hurtigst muligt!

 

Hvis du kan identificere dig med vores koncept og vores ambitioner, glæder vi os til at modtage din ansøgning. Ansøgning, CV vedlagt billede samt relevante anbefalinger/referencer sendes til:

Michael Birch Jacobsen info@mond.dk

Posted on 2017-01-16 Home, Nyheder