Developer Site Enter Mond.dk to shop

3D BODYSCANNING

Hos Mond of Copenhagen tilbyder vi som de eneste i Danmark at lave skræddersyede jakkesæt og skjorter baseret på revolutionerende 3D bodyscanning teknologi.

Når man køber skræddersyede produkter, handler det primært om to ting: Først og fremmest at opnå den perfekte pasform og oveni det muligheden for at udtrykke sin personlighed gennem unikke detaljer og designkombinationer. 

Hos Mond er vores vision altid at levere det perfekte jakkesæt, hvilket gennem årene har resulteret i omfattende research af konstruktion og pasform.

Denne research har ført til investeringen i Danmarks eneste 3D bodyscanner. Med 3D scanneren er vi i stand til at kortlægge kundens kropsform, og udtrække over 400 forskellige mål med en præcision som selv ikke den mest rutinerede skrædder kan efterligne.

Selve scanningen er ganske harmløs og tager ca. 30 sekunder at gennemføre. Resultatet er en komplet gengivelse af  kundens kropsmål, holdning og eventuelle skavanker.
Denne gengivelse er vi i stand til at dele med vores konstruktører, som efterfølgende kan konstruere et unikt mønster der tager alle disse informationer i betragtning. Resultatet af hele processen, er et skræddersyet jakkesæt af højeste kvalitet, både hvad angår materialer og pasform.