Developer Site Enter Mond.dk to shop

OM MOND

mond shop interior

Mond of Copenhagen blev stiftet i starten af 2011, og er I dag Danmarks førende leverandør af Custom Tailoring.
Vores målsætning er at levere eksklusiv kvalitet, til gode priser, og derved være et luksuriøst alternativ til stangvarer. Med produktion i EU, og et stort udvalg af Italienske og engelske metervarer, leverer vi et kvalitetsprodukt, syet efter dine mål og ønsker til design og pasform.

Vi er en familievirksomhed, som gør en dyd ud af at levere en god, personlig betjening, i hyggelige omgivelser, hvor kunden er i centrum.Vores unikke Custom Tailoring koncept, giver os mulighed for at imødekomme alle forskellige kropstyper, størrelser og præferencer. Konceptet er bygget op omkring Danmarks første 3D bodyscanner, som hjælper os med at aflæse din kropstype, og som kortlægger dine kropsmål med en præcision som ingen skrædder vil kunne efterligne.

Hos Mond lever vi af tilfredse, og ikke mindst loyale kunder. Som sikkerhed for din absolutte tilfredshed, har vi inkluderet tilpasningsgaranti på vores Custom Tailoring program. Det betyder at en eventuel justering på dit endelige produkt er inkluderet i prisen.

Vi ser frem til at se dig i butikken.