Et skræddersyet bryllup

Vi er eksperter i bryllupsbeklædning, og laver alt efter dine mål.
Erfaring fra mere end 5.000 glade bryllupskunder.

Få lavet noget unikt til den store dag

Du vælger selv detaljer og materialer fra et udvalg af eksklusive metervarer, med vores kyndige rådgivning, naturligvis. Vi tilbyder mange muligheder. Bl.a. jakkesæt med vest, smokings og skjorter plus en bred vifte af accessories. Disse kombineret med personlig vejledning, garanterer at du kommer til at fremstå som den bedste udgave af dig selv. Hvis ikke du skal forkæle dig selv med et unikt målsyet jakkesæt på din bryllupsdag – hvornår så?

Mere end 5.000 glade bryllupskunder

Vi har spurgt nogen af dem hvorfor de valgte Mond...

Mikkel A.

"Da jeg trådte ind i MOND Of Copenhagen blev jeg med det samme mødt af brandets professionalisme. Det var tydeligt, at jeg som kunde kunne få det helt unikke jakkesæt jeg ønskede til den største dag i mit liv – nemlig mit bryllup. Jeg vil gerne sige en stor tak til hele MOND for den utrolig gode service og det flotte resultat."

Cedric F.

"I used Mond's help to craft not only my wedding suit but also my best mans and my brothers. First they got all my body measurements from the 3D-scanner, then I tried some garments to chose the fit I wanted to have. I really appreciated Kevin's advices, he found precisely the cloth and the spirit we wanted for each suit. It is incredibly hard to imagine how the final product will look like but I decided to trust his expertise on this, and when I wore it for the big day, I've never got so many compliments! I felt proud, happy and the most elegant! Well exception made of my brother and my best man, but what can I say I'm the one who brought them to Mond... "

Thomas C.

"En rigtig god oplevelse med Mond of Copenhagen. Jeg fik både skjorte og jakkesæt derfra, som sad helt perfekt. Gæsterne komplementerede sættet både på dagen og dagene efter. Mond of Copenhagen får de varmeste anbefalinger herfra. Festen blev holdt på Herthadalen i Lejre i smukke omgivelser. Alt i alt en perfekt dag."

Rene H.

"Min oplevelse var yderst professionel, lige fra første mail jeg sendte, til opmålingen i butikken i Århus og afhentning/fin justering. Hele vejen igennem processen blev jeg guidet og rådgivet og følte mig godt tilpas. Yderst kompetent personale man bliver mødt af i butikken."

Mikkel H.

"Jeg valgte Mond, fordi jeg hørte de var professionelle, og det holdte stand da jeg kom ind i butikken. Fra starten af følte jeg mig velkommen, og var ikke et sekund i tvivl omkring hvad konceptet gik ud på. Bestemt ikke sidste gang, jeg får lavet et lækkert jakkesæt hos Mond."

Beranger M.

"Mond of Copenhagen tilbød mig en personlig service og vejledning i forbindelse med syningen af jakkesættet til mit bryllup. Jeg ville have et jakkesæt der havde et personligt præg og som var syet netop til mig. Resultatet var som lovet af høj kvalitet, og lige hvad jeg havde haft i tankerne fra begyndelsen. En stor tak til hele holdet hos Mond of Copenhagen for at give mig et helt særligt jakkesæt til den store dag."

De små detaljer

Når du vælger at få lavet et jakkesæt fra bunden, er du i kontrol over selv de mindste detaljer. Få f.eks. broderet bryllupsdatoen inden i jakken, eller vælg et inderfoer som matcher jeres farvetema. Vælg selv udformningen på reverset, antallet af lommer og farven på knapperne mm. Du står for designet, og så sørger vi for professionel vejledning og den perfekte pasform.

Professionelt håndværk

Hos Mond er vi stolte af måden vi producerer på. Vi lægger en ære i at levere det bedste produkt, til den bedst mulige pris. Vi køber alle vores metervarer direkte fra de bedste stofmøller i Italien og England, og syer dit tøj i Portugal efter de højeste standarder, fra inderst til yderst. Selve konstruktionen spiller en stor rolle i resultatet af det færdige produkt, og giver dig et skarpt udtryk på den store dag!

1,2,3 Grupperabat

Inviter dit bryllupsselskab med ind til Mond, og opnå kontante fordele for alle (ved minimum 3) Kickstart festen sammen med dit bryllups entourage! Vi står klar med kolde drikke, og sikrer at i alle står skarpt til den store dag. Kontakt os for at høre mere om fordelene, eller lav din gruppebooking allerede nu!

Disse spørgsmål får vi oftest

Hvor lang tid før mit bryllup skal jeg bestille?


Vi anbefaler at du booker en tid 3 måneder før dit bryllup.
Så er der god tid til både design, opmåling og syning af dit bryllupstøj. Derudover er der tid til eventuelle tilretninger, samt mulighed for at bestille specielle metervarer hjem hvis de ikke er umiddelbart på lager hos vores leverandører.

De mest populære jakkesæt til gommen i 2020

Instagram recent posts section

Dear customers,
Approximately two years ago we were standing here in front of our new store in Hellerup, preparing for the opening day, but today in the light of these difficult times, we have decided to close ALL of our stores temporarily till 29/03.
We want to show our support and solidarity for those affected and our healthcare professionals and do the best that we can to stop the spread of the virus. If you have any questions, please do not hesitate to get in touch with us. Our website will be working as usual and during the month of March we will be offering free shipping on all orders over 600 dkk.
We hope to see you soon,
The Mond of Copenhagen Team
———————————————
Kære Kunder,

Baseret på regeringens seneste udmeldingeroganbefalinger, har vi hos Mond valgt at lukke vores fysiske butikker frem til og med d. 29/3 pga. Corona virus.

Vi føler et stort socialt ansvar for at hjælpe, og gøre en forskel i denne svære tid.
Da vores forretningsmodel er baseret på tæt kunde kontakt har vi vurderet at det eneste forsvarlige er at lukke vores fysiske butikker ned i en periode. Vi håber at andre spillere I detailbranchen vil tage lignende skridt, så vi sammen kan være med til at bekæmpe udbredelsen af Corona virus, og forhindre nye smittekæder i at opstå.

Vi opfordrer alle vores eksisterende kunder til at benytte sig af vores hjemmeside: www.mond.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål, genbestillinger eller design af nye produkter. Tøv ikke med at skrive til os på chatten.

For at gøre din online shopping lidt nemmere, tilbyder vi i resten af Marts måned gratis fragt på alle ordrer over 600kr.
Alle jer som har bookings der bliver berørt af vores nedlukninger, vil blive kontaktet med ønsket om at i vil flytte tiden til vi atter har åbent igen.

Vi beklager de gener dette tiltag medfører, men håber på jeres forståelse.

De bedste hilsner fra hele Mond familien.
#staysafe
...

143 8

VIGTIG INFO OM CORONA❗️
▶️Holder i lukket på grund af Coronavirus??
Nej! Vores butikker holder stadig åbent som sædvanligt.
Vi har dog set os nødsaget til at lave følgende forbehold for en sikkerheds skyld:
1. Vi giver ikke hinanden hånden pt.
2. Har du feber, hoste eller ondt i halsen bedes du venligst udskyde dit besøg hos os med min. 14 dage.
Vi forbeholder os retten til at afvise kunder som udviser disse symptomer af hensyn til alles sikkerhed.
3. Husk at afspritte hænder når i besøger butikkerne - der er dispensere i alle butikker
4. Bestil tøjet i god tid! Gerne 9 uger før det skal bruges. Vi har pt. ingen leveringsproblemer men vi ved ikke hvordan udviklingen bliver.
5. Lad være med at tage familie og venner med ind til opmåling eller afhentning i denne periode. Kun dem som skal opmåles, bør være i butikken af hensyn til alles ve og vel.
▶️Er der forlænget leveringstid grundet Coronavirus??
Vi har pt. ingen leveringsproblemer fra vores produktioner i Portugal, men som tingene udvikler sig, kan vi ikke udelukke, at der også kan komme stramninger fra regeringen i Portugal i fremtiden.
Derfor anbefaler vi, at man kommer i god tid, og gerne 8-9 uger før tøjet skal bruges således at der er taget højde for eventuelle forsinkelser. På den måde er vi - forhåbentlig - på forkant med eventuelle restriktioner, der kan forsinke produktionen.
▶️Bør jeg afbestille min tid hvis jeg føler mig syg??
Ja. Hvis du udviser symptomer på influenza, eller i øvrigt ikke er helt på toppen er det fra regeringens side anbefalet at man bliver hjemme under dynen. Du kan via din profil ændre din tid eller booke en ny om fx 2-3 uger.
Vi forbeholder os retten til at afvise kunder som udviser symptomer på influenza af hensyn til vores ansatte og de andre kunder i butikkerne.
Vi skal alle sammen udvise sund fornuft, holde god hygiejne og undgå at være med til eventuel smittespredning.
▶️Kan jeg handle hos jer uden at møde op i butikken?
Hvis du allerede er opmålt hos os fra tidligere køb, kan det meste klares online. Vi har opjusteret bemandingen på vores chat funktion i denne periode, så vi sidder klar til at svare på spørgsmål, og guide dig igennem hele købet online.
...

60 1

It’s Friday and we are feeling the iconic combo of pairing a turtleneck with a suit.
Retro, yet elegant and sophisticated! 🙌🏻
This fine knit merino wool turtleneck is the newest edition in our stores.
Available in black, navy and burgundy in store and online.
...

277 4

Mond x Weinås Mid Grey Flannel Suit, worn here with a light blue stripe shirt in a Royal Oxford. Discover this and more pieces from the collection at our website mond.dk ☑️
Photographed by @milad_abedi
...

234 4

⏹ Wedding Fair Giveaway ⏹
Win two tickets for the wedding fair in Forum, Copenhagen this Saturday and Sunday.
All you need to do is:
1. Follow @mondofcph
2. Tag the person you’d want to bring with you.
We are going to announce the two winners in 24 hours.
Good luck and see you at the fair!
...

186 48

Today’s look:
Light weight wool and silk casual jacket with patched pockets from Ariston. A button down oxford shirt and navy linen trousers with a herringbone pattern.
...

74 2

Friday night drinks and a grey Prince of Wales check suit 🍾
Cheers! 🥂
...

132 1