Schedule a free appointment today, and get measured for custom tailoring. Delivery in 6 weeks or less.

Experts in custom tailored suits and shirt for business

Skræddersyet jakkesæt til dit bryllup

Hvis der er én dag i dit liv, hvor du fortjener at stå så skarpt som overhovedet muligt, er det på din bryllupsdag.

Hvorfor vælge skræddersyet til din store dag?

Med et skræddersyet jakkesæt er du garanteret at tøjet sidder perfekt og vil føles behageligt at have på – selv hvis du normalt ikke er typen, der går i jakkesæt. Du har desuden mulighed for at vælge præcis det stof og design, der skaber dit ønskeoutfit, og tilføje personlige detaljer som initialer, specielt inderfoer og knapper.

 

I Mond of Copenhagen har vi siden 2011 klædt flere end 10.000 tilfredse kunder på til deres bryllup. Vi hjælper også gerne dig med at skabe dit drømmeoutfit – uanset om du ved præcis hvad du søger, eller gerne vil inspireres.

Custom Tailoring - tøj som det burde være

Grundlæggende mener vi at tøj skal passe til din krop, ikke omvendt. Vores custom tailoring koncept er enkelt: tøj syet unikt til dig ud fra dine kropsmål og præferencer til pasform og design.

 

Vi anvender innovativ teknologi, som 3D kropsscanning og en fuldt digitaliseret kunderejse, i kombination med udsøgte metervarer fra de mest ikoniske stofmøller i England og Italien, traditionelt håndværk og solidt kendskab til alle facetter af klassisk herremode.

 

Vi er også kendt for at levere en uovertruffen kundeoplevelse – vi håber at få lov at bevise dette for dig.

Skabt til dig – ned til mindste detalje

Udover metervarer og design, har du naturligvis også mulighed for at tilføje dine personlige detaljer som f.eks. unikt inderfoer, jeres bryllupsdato broderet i jakken, dine initialer på skjorten og mere.

Bryllupsopmåling for grupper

Hvis I er tre eller flere, der gerne vil stå knivskarpt til bryllup, tilbyder vi en tre-timers gruppeopmåling, hvor vi byder på lidt snacks og drikkevarer og dedikerer én eller flere (afhængig af gruppens størrelse) clothiers til jeres gruppe. Derudover modtager I 800 DKK i rabat per person ved køb af jakkesæt og skjorte.

Innovativ 3D teknologi

Vi var de første til at introducere 3D kropsscanning som et integreret redskab i vores custom tailoring koncept. På lige under 30 sekunder tager scanneren flere end 400 mål, hvilket giver en uhyre præcis opmåling af din krops unikke udformninger.

Metervarer af højeste kvalitet

Vores flere end 11.000 metervarer kommer fra ikoniske stofmøller primært i England og Italien. Fælles for dem alle er, at de er vævet efter stolte traditioner, med fokus på holdbarhed og kvalitet. Uanset hvad du søger, garanterer vi, at du finder lige netop dén metervare der skaber dit perfekte bryllupsoutfit.

Flere end 10.000 glade bryllupskunder

4,7 stjerner på Trustpilot

Jonas D.

★★★★★

"Min bror og jeg blev mødt af det mest service-mindede personale, og alt spillede da vi blev guidet igennem den - for os - sindssyge process det er at lave "sit eget" jakkesæt. Alt spillede - vi endte ud med hver vores helt personlige sæt. At jeg valgte Mond of Copenhagen til at lave mit bryllupstøj (og nu efterfølgende også et fest-jakkesæt) har jeg aldrig fortrudt. De levede 100% op til deres ry og gode omtaler. En fantastisk oplevelse."

Rene H.

★★★★★

"Min oplevelse af teamet var yderst professionel lige fra første mail jeg sendte, til opmålingen i butikken, samt afhentning og fin-justering. Hele vejen gennem processen blev jeg guidet og rådgivet og følte mig rigtig godt tilpas. Meget kompetent personale man bliver mødt af i butikken."

Cedric F.

★★★★★

"Min bror, forlover og jeg gik til Mond of Copenhagen for at skabe de perfekte outfits til mit bryllup. Vi havde en idé om hvad vi ledte efter og gennem kyndig vejledning fra vores clothier, fandt vi præcis de metervarer der blev til vores ønskejakkesæt. Resultatet var fantastisk! Jeg har aldrig fået så mange komplimenter. Jeg følte mig selvsikker, stolt og virkelig elegant. En unik oplevelse, jeg klart vil anbefale til hver en tid."

The tailoring revolution.

Vi er i det 21. århundrede, vi sender turister ud i rummet og har selvkørende biler på gaderne, og alligevel er vi tilfredse med at gå i masseproduceret tøj, der er lavet til at passe alle uden egentlig at passe nogle af os.

 

Det vil vi lave om på.

 

Du føler dig bedre tilpas og din selvtillid øges når du har tøj på der passer perfekt. Dit tøj bliver syet til at holde i lang tid – holdbare kvalitetsmetervarer og sømrum, tillader at dit tøj kan justeres og repareres over tid. Vi sætter først vores produktion i gang, når du bestiller tøjet. Dette eliminerer overskudsproduktion. Det er på tide at stille større krav til dit tøj. Det gør vi.

40 siders inspiration til gommen og gæsten

Kommer snart