Gom eller gæst? Vi er eksperter i målsyet tøj til den store fest. Book en uforpligtende tid, og kig forbi vores butikker.

Giv en oplevelse ud over det sædvanlige – Køb et Gavekort.

Skræddersyede bukser

Der kan være mange gode grunde til, hvorfor du skal bruge et par nye jakkesæt-bukser. Måske er det de bukser, du bedst kan lide at have på, på arbejdet, eller det kan være, du skal bruge et nye par til en særlig anledning. Uanset om du skal bruge nye bukser til hverdag eller fest, kan du finde de rette af slagsen lige her. Bukserne her på siden vil helt sikkert give dig et professionelt, skarpt og elegant look. Hos MOND tilbyder vi skræddersyede bukser til ham, der nægter at gå på kompromis med hverken kvaliteten eller designet. Vælger du et par skræddersyede bukser, kan du være sikker på at få dem præcis, som du ønsker det. Står du samtidig og mangler en jakke, der kan passe perfekt til dine nye bukser, kan vi naturligvis også hjælpe dig her. Vi tilbyder alt vores tøj i skræddersyede udgaver, og det er din garanti for et unikt produkt, der matcher dine ønsker og behov til perfektion.

Color
White
Brown
Blue
Grey
Green
Black
Burgundy
Reset filters

VÆLG SKRÆDDERSYEDE BUKSER FRA MOND

Har du endnu ikke prøvet et par skræddersyede bukser her fra siden, så er det på tide at forkæle dig selv med netop det. Her på siden kan du vælge imellem en masse forskellige bukser, der hver især kommer med forskellige egenskaber og i forskellige designs. Du kan vælge jakkesæt-bukser i mange farver lige fra mørkeblå, lyseblå, beige og hvid til forskellige nuancer af grå. Derudover findes vores bukser i forskellige materialer. Nogle er mere varmeisolerende end andre, så det bør du tage med i dine overvejelser, inden du vælger.

Når du har fundet den farve, du bedst kan lide, skal du i gang med at skræddersy dine nye bukser. Her skal du vælge, om bukserne skal være med eller uden bæltestropper, og du skal beslutte dig for, hvilken farve knapperne skal have. Netop knapperne er en fin detalje, hvor du kan sætte dit personlige præg på bukserne. Med et par skræddersyede bukser her fra MOND, kan du være pænt klædt på til enhver anledning, og det er nogle bukser, du kan have glæde af i mange år.

SKRÆDDERSYEDE BUKSER I HØJ KVALITET

Kvaliteten af vores skræddersyet bukser er altid helt i top, og det er uanset, hvilket materiale, du vælger dine bukser skal være i. Når du har sammensat dine bukser, som du gerne vil have dem, skal du forvente op mod 4-6 ugers leveringstid. Det skyldes, at vi producerer dine bukser helt fra bunden, og som med alle andre kvalitetsprodukter, tager det tid at fremstille. Det gælder derfor om at være ude i god tid, hvis du fx skal til et bryllup eller en julefrokost, hvor du skal have dine nye bukser på. Når de bliver leveret, vælger du selv, om de skal sendes til din dør, eller du vil afhente dem i en af vores butikker. Uanset hvad, vil du ikke fortryde købet af et par skræddersyede bukser her hos os.