Skræddersyede jakkesæt til business

Oplev forskellen

Skræddersyet til at arbejde i

Hvis du går i skjorte og jakkesæt til daglig behøver vi næppe fortælle, at pasform, krøl-resistance og slidstyrke er alfa og omega når det kommer til arbejdsgarderoben.Vi har 10 års erfaring i at klæde erhvervsmanden på og ved hvad der skal til for at skabe et jakkesæt, der ikke alene giver dig en knivskarp fremtoning, men som også vil føles behageligt at have på – også på de ekstra lange dage på kontoret.

  • Metervarer af højeste kvalitet
  • Europæisk produktion
  • 100% tilpasningsgaranti
  • Nem genbestilling
  • Livstidsgaranti på knapper og syninger

Sådan fungerer det

1. Book din tid

Opmåling sker i en af vores tre fysiske butikker i hhv. Århus, København eller Hellerup. Det er ganske uforpligtende og tager ca. en time.

2. Opmåling & design

Du vil blive målt op i vores 3D body scanner, gennemgå ønsker til pasform og metervarer, samt designe dit nye jakkesæt i samarbejde med vores erfarne clothiers.

3. 6 uger / 240 hænder senere

Leveringstiden hos os er på op til 6 uger. På denne tid passerer dit tøj gennem 240 sæt hænder, der sikrer den absolut højeste kvalitet i dit endelige produkt. Vores produktion foregår i en familiedrevet, portugisisk virksomhed med mere end 60 års erfaring.

4. Afhentning

Når vi modtager dit tøj fra produktionen, inviterer vi dig ind til en afhentning for at prøve det færdige sæt på. Her gennemgår du pasform, komfort og længder med en clothier. Skulle der være behov for tilretninger, klares dette af vores in-house skræddere. Du har altid 30 dages tilpasningsgaranti, så skulle der være det mindste, kommer du bare ind med tøjet.

5. Genbestil når du har lyst

Efter din første opmåling er din målprofil tilgængelig for dig online, hvilket betyder, at du fremover blot kan bestille dit tøj direkte fra vores website, eller anmode om en gratis online konsultation til at designe tøj med en af vores clothiers. Du er naturligvis også altid mere end velkommen til at kigge ind i en af vores butikker.

6. Vedligehold

Hos os får du livstidsgaranti på alle knapper og syninger. Desuden syes vores tøj med sømrum, hvilket betyder at skulle din størrelse ændres en smule, kan vi tilpasse tøjet på ny. Endelig har du også mulighed for at få lavet tilretninger og reparationer på dit tøj af vores dygtige in-house skræddere.

skræddersyede-business-skjorter-mond-of-copenhagen-bundle-tre-skjorter

Journey - skjorten til forretningsmanden

Skal skjorten bruges til kontoret, anbefaler vi altid vores Journey serie fra britiske Thomas Mason. Her får du markedets stærkeste krølresistens med den prisvindende Journey-finish, som sikrer at skjorten fremstår skarpt selv på de længste dage. Derudover får du også høj åndbarhed og en rigtig god slidstyrke. De fleste af vores forretningskunder, som ejer en Journey skjorte, ønsker ikke at prøve andre.

Vi syer skjorten efter dine mål og præferencer, og du vælger selv krave, front, manchet og detaljer. Prisen starter fra 999 DKK.

Hemmeligheden bag et godt jakkesæt

Metervarer

Når du bærer dit jakkesæt ofte og i mange timer ad gangen, er det essentielt at vælge en metervare, der er skabt til formålet. Her anbefaler vi ofte metervarer af en tungere kvalitet, og i en vævning, der gør stoffet ekstra slidstærkt. Ofte er disse metervarer også kendetegnet ved, at de krøller mindre og falder pænere. Vælger du et sæt i en metervare, der matcher disse kriterier, får du en arbejdshest af et jakkesæt, der kan tages ud af dragtposen på din businessrejse og stadig fremstå knivskarpt, og som vil holde til at blive brugt.

Konstruktion

Alle vores jakkesæt kommer i udgangspunktet foret med halv kanvas. Kanvas er en foring lavet af uld og naturlige hestehår og er et lag, der ligger mellem stoffet på jakkesættet og inderforet på forsiden af jakkesættet, som sikrer jakkens facon. Vi anbefaler altid at vælge fuld kanvas på et jakkesæt til arbejdsbrug, da dette giver den bedste holdbarhed på facon og skarpeste fremtoning på sættet over tid.

Slidtage

Når du bruger dit jakkesæt til arbejdsbrug vil buksen oftest blive hurtigere slidt end jakken. Dels fordi mange tager jakken af i løbet af dagen, men også fordi det slider at sidde på en kontorstol og her er buksen mere udsat end jakken. Derfor anbefaler vi at bestille dit jakkesæt med et sæt ekstra bukser når det skal bruges til arbejde. Vi anbefaler derudover også at have flere jakkesæt i arbejdsgarderoben, således at dit jakkesæt kan få lov at slappe af. Dette er ingen joke; uld er et naturmateriale, som automatisk vil genfinde sin form og være delvist selvrensende, så længe det får lov til at hænge i 72 timer efter at være blevet brugt en hel dag på kontoret. Det samme gælder i øvrigt for dine sko.

Inspiration

Vores 3 bud på det perfekte business jakkesæt

Medium Grey Prince of Wales

5.499 DKK

Navy Glencheck Tropical

6.999 DKK

Charcoal Heavy Hopsack

6.499 DKK

Nem genbestilling & nye designs

Når først du er målt op, er det nemt at designe og genbestille online. Hvis du har behov for support fra en af vores clothiers når det er tid til at opdatere garderoben, kan du nemt at gøre brug af vores online clothier consultations – en videosamtale, hvor I sammen designer og bestiller dit nye tøj.

Du er naturligvis også altid meget velkommen til at bestille tid til at komme forbi vores butikker. Uanset ønsker vi at det skal være så nemt som muligt for dig, så du kan bruge din dyrebare tid på vigtigere ting.

Udvalgt tilbehør