Aftal en gratis aftale i dag, og få målt til skræddersyet tailoring . Levering inden for 6 uger eller mindre.

Eksperter i skræddersyede jakkesæt og skjorter til arbejdsbrug

Den ultimative tøjoplevelse

Besøg vores butikker

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en verden, der udstråler klassisk herremode med et moderne twist. Vi tager personlig service til det næste niveau og bruger innovativ teknologi for at give dig en anderledes og bedre kundeoplevelse.

Et skræddersyet bryllup

Vores koncept skræddersyet Tailoring er perfekt til bryllupper. Vi laver 3-delt jakkesæt, white-tie, morning jackets, smoking, bukser og blazere, og med mere end 10.000 stoffer at vælge imellem, garanterer vi, at du kan finde det perfekte outfit til dit bryllup.

København

Grundlagt i København

Mond blev grundlagt i København i 2011 med ambitionen om at revolutionere den måde, vi køber og bærer tøj på. Vi kombinerer fremragende kundeservice og banebrydende teknologi for at skabe en ny standard i vores branche. Vi kalder det "The tailoring revolution."

Gaven med den perfekte pasform

Med et gavekort til Mond of Copenhagen giver du modtageren meget mere end nyt tøj; du giver ham eller hende en gave med perfekt pasform og en kundeoplevelse ud over det sædvanlige. Vi tilbyder både fysiske og online gavekort, og alle er gyldige 3 år fra købstidspunktet.

Afsnittet Instagram-seneste indlæg

Højdepunkter fra vores arrangement i torsdags. 🍾Tak til alle, der kom og fejrede vores jubilæum og butiksåbning med os! 🥂
Skål!
...

Hvis du først lige er begyndt at gå i gang med mønstre, er mikro-mønsteret med hundetand måske det rette for dig, da det ser ret diskret ud på afstand, men er så effektfuldt, når du er tæt på bæreren.

Dette unikke stof, der er inspireret af tidløs elegance, er fremstillet af Super 130's fine merinould med en blanding af melange- og mouliné-garner.

#houndstooth #houndstoothsuit #sartorial #suitup #suitup #suited #suitandtie #suiting #menswearfashion #menswear
...