Aftal en gratis aftale i dag, og få målt til skræddersyet tailoring . Levering inden for 6 uger eller mindre.

Eksperter i skræddersyede jakkesæt og skjorter til arbejdsbrug

Skræddersyede jakkesæt og smoking til bryllup

Hvis der er én dag i dit liv, hvor du fortjener at stå så skarpt som overhovedet muligt, er det på din bryllupsdag.

 

Hvorfor vælge skræddersyet til din store dag?

Med et skræddersyet jakkesæt er du garanteret at tøjet sidder perfekt og vil føles behageligt at have på - selv hvis du normalt ikke er typen, der går i jakkesæt. Du har desuden mulighed for at vælge præcis det stof og design, der skaber dit ønskeoutfit, og tilføje personlige detaljer som initialer, specielt inderfoer og knapper.

 

Siden 2011 har Mond of Copenhagen klædt mere end 10.000 tilfredse bryllupskunder på til deres store dag. Vi vil også gerne hjælpe dig med at skabe dit drømmeoutfit - uanset om du ved præcis, hvad du leder efter, eller om du søger inspiration.

Custom tailoring — tøj som det burde være

Grundlæggende mener vi at tøj skal passe til din krop, ikke omvendt. Vores custom tailoring koncept er enkelt: tøj syet unikt til dig ud fra dine kropsmål og præferencer til pasform og design.

Vi anvender innovativ teknologi som 3D-kropsscanning og en fuldt digitaliseret kunderejse kombineret med udsøgte stoffer fra de mest ikoniske fabrikker i England og Italien, solidt håndværk og grundig viden om alle aspekter af klassisk herretøj.

Vi er også kendt for at levere en uovertruffen kundeoplevelse - vi håber, at vi kan bevise det over for dig.

Skabt til dig — ned til mindst detalje

Udover metervarer og design, har du naturligvis også mulighed for at tilføje dine personlige detaljer som f.eks. unikt inderfoer, jeres bryllupsdato broderet i jakken, dine initialer på skjorten og mere

Metervarer af højeste kvalitet

Vores flere end 11.000 metervarer kommer fra ikoniske stofmøller primært i England og Italien. Fælles for dem alle er, at de er vævet efter stolte traditioner, med fokus på holdbarhed og kvalitet. Uanset hvad du søger, garanterer vi, at du finder lige netop dén metervare der skaber dit perfekte bryllupsoutfit.

Innovativ 3D teknologi

Vi var de første til at introducere 3D kropsscanning som et integreret redskab i vores custom tailoring koncept. På lige under 30 sekunder tager scanneren flere end 400 mål, hvilket giver en uhyre præcis opmåling af din krops unikke udformninger.

Bryllupsopmåling for grupper

Hvis I er tre eller flere, der gerne vil købe skræddersyede jakkesæt til bryllup, tilbyder vi en tre-timers gruppeopmåling, hvor vi byder på lidt snacks og drikkevarer og dedikerer én eller flere (afhængig af gruppens størrelse) clothiers til jeres gruppe. Derudover modtager I 799 DKK i rabat per person ved køb af jakkesæt og skjorte.

The tailoring revolution.

Vi lever i det 21. århundrede, vi sender turister ud i rummet og har selvkørende biler på gaderne, og alligevel er vi tilfredse med at gå i masseproduceret tøj, der er lavet til at passe alle uden egentlig at passe nogle af os.

Det ønsker vi at ændre.

Du føler dig bedre tilpas og får mere selvtillid, når du har tøj på, der passer perfekt til dig. Dit tøj er skabt til at holde i lang tid - holdbare kvalitetsstoffer og sømrum sikrer, at vi kan reparere og tilpasse dit tøj til dig med tiden. Vi sætter ikke produktionen i gang, før du bestiller tøjet, hvilket eliminerer overproduktion og spild af materialer. Det er på tide at kræve mere af dit tøj. Det gør vi.

Flere end 10.000 tilfredse bryllupskunder

4,9 stjerner på Trustpilot

Jonas D.

★★★★★

"Min bror og jeg blev mødt af det mest service-mindede personale, og alt spillede da vi blev guidet igennem den - for os - sindssyge process det er at lave "sit eget" jakkesæt. Alt spillede - vi endte ud med hver vores helt personlige sæt. At jeg valgte Mond of Copenhagen til at lave mit bryllupstøj (og nu efterfølgende også et fest-jakkesæt) har jeg aldrig fortrudt. De levede 100% op til deres ry og gode omtaler. En fantastisk oplevelse."

René H.

★★★★★

"Min oplevelse af teamet var yderst professionel lige fra første mail jeg sendte, til opmålingen i butikken, samt afhentning og fin-justering. Hele vejen gennem processen blev jeg guidet og rådgivet og følte mig rigtig godt tilpas. Meget kompetent personale man bliver mødt af i butikken."

Cedric F.

★★★★★

"Min bror, forlover og jeg gik til Mond of Copenhagen for at skabe de perfekte outfits til mit bryllup. Vi havde en idé om hvad vi ledte efter og gennem kyndig vejledning fra vores clothier, fandt vi præcis de metervarer der blev til vores ønskejakkesæt. Resultatet var fantastisk! Jeg har aldrig fået så mange komplimenter. Jeg følte mig selvsikker, stolt og virkelig elegant. En unik oplevelse, jeg klart vil anbefale til hver en tid."

Vi er ret sikre på, du vil kunne lide dette...

Udforsk vores guides til brudgommen og gæsten nedenfor

Alle vores guider til brudgommen og gæsten - Mond of Copenhagen

Guide: Tjekliste til gommen

Forstå hvad det traditionelt set er gommens ansvar at tage sig af. Psst... bryllupsbuketten er blandt dem!

Guide: Forstå din dresscode

Bliv klædt korrekt på uanset om du skal til en formel begivenhed, et slotsbryllup eller romantisk havefest.

Guide: Få de bedste bryllupsbilleder

I skal se på jeres bryllupsbilleder resten af livet. Vi hjælper dig med at sikre, at du ser helt fantastisk ud.

40 siders inspiration til gommen og gæsten

Kommer snart