Aftal en gratis aftale i dag, og få målt til skræddersyet tailoring . Levering inden for 6 uger eller mindre.

Eksperter i skræddersyede jakkesæt og skjorter til arbejdsbrug

Skræddersyede jakkesæt og skjorter til arbejde

Det oplagte valg til travle dage på kontoret

Hvorfor vælge skræddersyet til arbejde?

Hvis du går i jakkesæt og skjorter til daglig, har du sikkert et yndlingsoutfit. Vi gætter på, at årsagen er en kombination af, at det er behageligt at have på, og at du føler dig godt tilpas, når du har det på.

 

Det er præcis den følelse, du får, når du vælger et skræddersyet jakkesæt eller en skræddersyet skjorte fra os. Vi har 10 års erfaring i at hjælpe forretningsmanden med at klæde sig bedst muligt på til kontoret, og forstår, at det hele handler om komfort, krøl-frihed og holdbarhed. Vi syr alt ud fra dine mål og præferencer, priserne starter fra 3.999 DKK

  • 100% pasformsgaranti
  • Livstidsgaranti på knapper & syninger
  • Jakkesæt kan tilpasses og justeres over tid
  • Attraktivt rewards program

Sådan fungerer det

1. Bestil en tid online
Vælg en af vores butikker

 

2. Opmåling & design i butikken
Tidsramme 30-60 min.

 

3. 6 ugers garanteret leveringstid
Alt bliver syet i en familie-drevet systue i Portugal

 

4. Bestil tid til afhentning
Prøv dit nye tøj på - Eventuelle ændringer inkluderet

 

5. Praktisk genbestilling
Vi tilbyder onlinekonsultationer efter første køb

10.000 tilfredse kunder

4,9 stjerner på Trustpilot

Har aldrig oplevet en skjorte som denne

Jeg har lige fået mine nye skjorter, og jeg er virkelig imponeret af kvaliteten! Jeg valgte to large twill journey-skjorter i lyseblå og hvid, og udover at være utroligt bløde er de vanvittigt nemme at stryge. Jeg har aldrig oplevet en skjorte som denne - skjorten var perfekt strøget på mindre end halvdelen af den tid, jeg normalt bruger på at stryge mine skjorter. Sidst, men ikke mindst, er pasformen fantastisk. Meget imponeret, jeg kommer helt sikkert tilbage.

Morten H.

Absolut værdi for pengene

Dygtige fagfolk, der er ivrige efter at levere den bedste service og sikre, at alt er perfekt for kunden. De har dybdegående viden og erfaring, men der er absolut ingen "snobbet" stemning. Du får et serviceniveau, der føles som i de gode gamle dage, og absolut værdi for pengene. Prøv det selv, det er en fantastisk oplevelse!

David K.

Jeg køber aldrig stangvarer igen

Jeg fik en fantastisk service, og den samlede oplevelse var fremragende. Jeg blev målt op til jakkesæt og skjorter til arbejdet, modtog det hele efter 5 uger, og det alt passede mig perfekt. Jeg har højst sandsynligt brug for at købe et nyt jakkesæt allerede nu, da jeg bruger det jeg købte næsten hver dag på arbejde. Pasformen er fantastisk, og selv efter en lang dag ser det stadig skarpt ud - det samme gælder i øvrigt skjorterne. Jeg kommer aldrig til at købe et stangvare jakkesæt igen.

Thomas S.

Bliv inspireret

3 eksempler på det perfekte jakkesæt til arbejde

Essential Light Grey

5.499 DKK

Navy Glencheck Tropical

6.999 DKK

Koksgrå Heavy Hopsack

6.499 DKK

Journey - skabt til forretningsmanden

Da vi testede Journey-kollektionen fra ikoniske Thomas Mason, vidste vi, at vi havde fundet metervaren til den ultimative business-skjorte.

Med disse får du den bedste modstandsdygtighed over for rynker på markedet takket være den prisbelønnede Journey-finish, som holder din skjorte frisk selv på de længste dage. Journey skjorte er ekstremt nem at vedligeholde, åndbar, blød, gennemsigtig og meget slidstærk - med andre ord: denne skjorte bør opfylde selv de mest krævende behov.

Vi syr skjorterne efter dine mål og præferencer, og du vælger selv stof, krave, manchet og personlige detaljer. Fra 999 DKK.

Nem genbestilling

Når du er blevet målt op, og vi har identificeret dine personlige præferencer, gemmes dette i din egen online målprofil på vores hjemmeside. Det betyder, at du nemt kan genbestille din yndlingsskjorte eller designe et nyt jakkesæt online. Hvis du foretrækker assistance fra vores clothiers, tilbyder vi onlinekonsultationer - en online videosession, hvor I sammen designer og bestiller dit tøj.

Du er naturligvis også mere end velkommen til at aftale en tid i en af vores butikker. Vi står til rådighed, uanset hvordan du foretrækker det.

Udforsk business jakkesæt

Alle oplagte valg til arbejdsgarderoben