Aftal en gratis aftale i dag, og få målt til skræddersyet tailoring . Levering inden for 6 uger eller mindre.

Eksperter i skræddersyede jakkesæt og skjorter til arbejdsbrug

Konstruktionen

Hvordan vi laver verdens bedste jakkesæt

Europæisk produktion og kvalitet

Hos Mond er vi stolte af måden vi producerer på. Vi lægger en ære i at levere det bedste produkt, til den bedst mulige pris. Den vision har resulteret i mange rejser rundt i verden, for at besøge utallige leverandører. Vi har set det bedste, og det værste, og kun med den erfaring har vi været i stand til at skille fårene fra bukkene. Vores jakkesætsproduktion er i dag beliggende i Portugal, hvor man har stolte traditioner indenfor tekstilbranchen. Vores jakkesæt er stærkt inspireret af de klassiske Italienske skræddertraditioner, men uden det høje prisskilt som ville følge med et Italiensk produceret jakkesæt...

Halv kanvas

Vores jakkesæt kommer som standard med en halv kanvas konstruktion med flydende bryststykke. Bryststykket består af et lag kanvas (uld), ulddug og et blødt lag bomuldsfilt. Disse forskellige lag bliver først syet sammen, og herefter riet sammen med yderstoffet således på det bliver holdt på plads uden brug af lim/fuzing som man ellers ser på mange konfektionsjakkesæt. Dermed får man et flydende bryststykke som kan bevæge sig sig, og forme sig efter sin ejer.

Fuldt lærred (+999)

Ved en fuld kanvas konstruktion får man det bedste af det bedste. Den flydende kanvas dækker hele fronten og går fra skulderen, og ned til bunden af jakken. Ydermere er hele ærmet sad på i hånden for på sikre en optimal placering og konstruktion. Da fuld kanvas konstruktionen er blot krævende, skal der tillige påregnes en uges yderligere leveringstid.

Bestil din tid i dag

Vores kompentente medarbejdere er klar til på tage imod dig i en af vores butikker. Book din tid i dag og kom et skridt et nærmere dit drømme jakkesæt.