Aftal en gratis aftale i dag, og få målt til skræddersyet tailoring . Levering inden for 6 uger eller mindre.

Eksperter i skræddersyede jakkesæt og skjorter til arbejdsbrug

Pleje & vedligeholdelse

Et jakkesæt af god kvalitet er en investering, og med den rette pleje og vedligeholdelse, kan du forlænge dit jakkesæts levetid. Vi guider dig igennem de forskellige trin, så du kan få glæde af dit jakkesæt i mange år endnu.

Skræddersyet jakkesæt

Brug altid en bøjle med bred skulder
Efter hver brug skal du sørge for at hænge dit jakkesæt på en bøjle med bred skulder. På denne måde sikrer du, at dit jakkesæt bevarer sin form i skuldrene.

-

Den skal trække vejret

Sørg for at åbne lynlåsen på din dragtpose, hvis du vælger at lade dit jakkesæt ligge i den i længere tid. Den har brug for at ånde!

-

Hvis du får en plet

I det usandsynlige tilfælde, at dit jakkesæt får en plet, kan du forsøge at fjerne den forsigtigt med en fugtig klud. Vær opmærksom på, at grov håndtering med hårde børster og lignende kan ødelægge og rive fibrene i stoffet op. Hvis det sker, svækkes stoffet og bliver mere tilbøjeligt til at revne.

-

Renseri

! Læg aldrig dit jakkesæt i vaskemaskinen. Alle lagene fra inderst til yderst vil krympe ujævnt, og resultatet er et ødelagt jakkesæt !

Din jakkesæt skal renses en gang imellem. Sørg for at bruge et professionelt renseri, der enten tilbyder CO2-rensning eller virkelig kender deres vej omkring jakkesæt. Forkert håndtering af et jakkesæt under rens kan ødelægge jakkesættet for altid. For "half canvas" konstruktioner skal du undgå overdreven varme og damp på jakkens forside. For "full canvas" konstruktion er der ingen limede materialer indeni, så dit jakkesæt er ikke i fare for at de-laminere.

-

48 timers hviletid

Sørg for at give dit jakkesæt ca. 48 timers hvile mellem hver gang du bruger den. På den måde har dit jakkesæt tid til at tørre ordentligt og vende tilbage til sin oprindelige form, inden den bruges igen.

Et jakkesæt, der ikke får lov til at hvile, vil have en betydeligt kortere levetid. Det skyldes, at fibrene i dit jakkesæt konstant bliver stresset af bevægelser og sved. Så hvis de ikke får lov til at tørre op, vil de blive svagere og svagere på de typiske områder som albuer, sæde og lår.

-

Ingen strygning

Et jakkesæt skal ikke stryges! I absolutte nødsituationer kan du stryge dit jakkesæt forsigtigt ved lav varme og bruge en fugtig klud mellem strygejernet og jakkesættet.

Skræddersyede skjorter

Sorter altid før vask

Sorter dine skjorter efter farve inden vask for at adskille lyse og mørke nuancer fra hinanden. Brug et skånsomt vaskeprogram på 30/40 grader og lavt centrifugeringsprogram. Remove skjorterne, når de stadig er fugtige, og lad dem tørre på en bøjle med den øverste knap i kraven lukket.

-

Efter vask

Sæt dem på en bøjle, så de kan hvile efter vask. Brug venligst en bøjle med lidt bredere skuldre, og undgå de små metalbøjler fra renseriet. Ellers kan du se unødvendige folder og bobler på skuldrene. Jo mere omhyggelig du er med at arrangere skjorte på bøjlen lige efter vask, jo lettere bliver det at stryge den bagefter. Så sørg for, at ærmerne er foldet ud, og at skulder og krave sidder ordentligt på bøjlen.

-

Strygning

Alle vores skjorter er beregnet til at blive strøget, men pas på med at anvende for meget varme på samme sted i længere tid, da dette kan efterlade brændemærker på produktet. Dette kan ikke fjernes!

Sko

Rengøring

Hvis dine lædersko er beskidte, skal du fjerne snavset, inden du polerer dem. F.eks. med en hårdt opvredet klud eller en blød børste. Husk, at ruskinds-sko har brug for imprægnering, der er specielt fremstillet til ruskind, og at de ikke tåler vand. Brug i stedet en ruskindsbørste og imprægnerer igen. Når du har fjernet snavset, skal du lade dem tørre (hvis du har brugt en fugtig klud) og derefter behandle dem med enten skocreme eller skopudsemiddel. Et plejeprodukt, der matcher skoen i farven, giver det bedste resultat, men en neutral skocreme er også glimrende.

-

Polering

Til sidst skal skoen poleres for at remove polere overskydende farve og for at få det bedste resultat. Du får det bedste resultat ved at bruge en blød skobørste, men en gammel t-skjorte eller en nylonstrømpe kan også gøre tricket.

-

Hvis du bliver fanget i regnvejr

Hvis du opdager, at dine sko bliver våde i regnen, kan du fylde dem (uden at fylde og mase dem) med sammenkrøllet avispapir, når du kommer hjem. Papiret absorberer fugten og bevarer samtidig skoens form. Du må ikke tørre lædersko på radiatoren eller med en hårtørrer, da du risikerer, at varmen udtørrer skindet for hurtigt eller får det til at revne.

Slips

Hvis du får en plet

Hvis du får en fedtplet på dit slips, kan du forsøge at skylle den af med lunkent vand og sæbe eller rensebenzin på en ren klud. Hvis det ikke lykkes at fjerne pletterne ved hjælp af denne metode, kan et professionelt renseri måske hjælpe dig.

-

Undgå børster

Undgå så vidt muligt at bruge børster af samme grund som jakkesættet, og vær opmærksom på, at visse rengøringsmidler kan trænge ind og påvirke farven på det berørte område. Alternativt kan et professionelt renseri måske hjælpe dig.

-

Når den ikke anvendes

Dine slips skal hænges med knuden løst, når du ikke har dem på.