Aftal en gratis aftale i dag, og få målt til skræddersyet tailoring . Levering inden for 6 uger eller mindre.

Eksperter i skræddersyede jakkesæt og skjorter til arbejdsbrug

ny-weinås-header-orange

Sådan fungerer det

Tøj, som det skal være - lavet efter dine mål og præferencer.

Custom tailoring

Hos Mond mener vi, at custom tailoring er fremtiden for klassisk herremode. Som forbruger får du et bedre produkt, der er fremstillet af de bedste materialer og syet fra bunden med dine mål og præferencer som udgangspunkt. Fra vores synspunkt er det en mere miljøbevidst tilgang til at fremstille tøj, da vi først begynder at producere, når vi modtager din ordre.

 

Dermed eliminerer vi det massive tøjspild, som forkerte stangvare størrelser og farver normalt udgør i den klassiske tøjindustri.

Sådan fungerer det

1. Bestil en tid online
Vælg en af vores butikker

 

2. 3D-måling og design i butikken
Tidsramme 30-60 min.

 

3. 6 ugers garanteret leveringstid
Alt bliver syet i en familie-drevet systue i Portugal

 

4. Bestil tid til afhentning
Prøv dit nye tøj på - Eventuelle ændringer inkluderet

 

5. Praktisk genbestilling
Vi tilbyder onlinekonsultationer efter første køb

3D-kropsscanning

Med vores 3D-bodyscanner kan vi kortlægge din kropsform og udtrække over 400 forskellige mål med en præcision, som selv den mest erfarne skrædder ikke kan efterligne. Selve scanningen er ganske ufarlig og tager mindre end 30 sekunder at gennemføre. Resultatet er en komplet gengivelse af dine kropsmål og din kropsholdning.

Personlige oplysninger

Vi tilbyder et væld af forskellige designmuligheder for at gøre dit nye tøj unikt. Vi sørger naturligvis for at rådgive dig under hele processen, men du kan frit vælge både revers, lommer, knapper, inderfoer, slidser, broderede initialer osv. Hvis du designer en skjorte kan du selv vælge krave, manchet, front, knapper, initialer osv. Uanset om du ønsker at gå klassisk til værks, eller om du vil skille dig ud fra mængden, har du alle mulighederne lige ved hånden.