Aftal en gratis aftale i dag, og få målt til skræddersyet tailoring . Levering inden for 6 uger eller mindre.

Eksperter i skræddersyede jakkesæt og skjorter til arbejdsbrug

AW22-kollektionen

Uanset om det er et klassisk flanneljakkesæt, en skræddersyet frakke fremstillet af den fineste cashmere eller en struktureret bouclejakke, så nyd glæden ved at klæde sig på til det kølige vejr med vores nyeste AW22-kollektion.

 

Denne detaljeorienterede kollektion er bygget på klassiske modeller og godt håndværk, og den lægger vægt på jordnære farver - fra skarpe khakigrønne og rige brune farver til dybe bordeauxfarvede nuancer, der sætter tonen for sæsonen.

Grå grøn Twist Flanella

5.099 DKK

 

Skræddersyet flannel jakkesæt i 100% uld fra den italienske stofmølle Vitale Barberis Canonico. Denne udgave af det klassiske, uundværlige jakkesæt i koldt vejr - det grå flannel jakkesæt - har et strejf af dæmpet grøn farve for at give den hyggelige efterårsfornemmelse.

Teal Boucle Jacket

3.799 DKK

 

Bouclè-jakke fremstillet af 100 % uld med en blanding af cremefarvet, blågrønt og navyfarvet garn. Den perfekte jakke til overgangssæsonerne og enhver lejlighed, hvor du ønsker at gå efter det raffinerede, men nonchalante look. Det franske ord bouclè henviser til et ringlet eller et spangarn og en finish-effekt, hvor meget små, udtrukne krøllede løkker i den enkelte tråd fremstår på materialets overflade.

Navy Burgundy Overcheck jakke

3.999 DKK

 

skræddersyet lavet jakke i et bordeauxrødt og marineblå overtjekket print. En absolut sæsonbestemt basisvare, som vil tilføje en masse personlighed til ethvert smart/ afslappet outfit.

ScandiNavy Fine Hopsack

7.399 DKK

 

Marineblåt jakkesæt i 100 % uld i en hopsack vævning. Hopsack-væveteknikken er en særlig vævning, der skaber en bølget effekt, hvilket giver et mere afslappet og moderne udseende.

Olivenfarvet overfrakke i uld og kashmir

5.499 DKK

 

Elegant overfrakke i en olivengrøn farve i en uld/kashmir blanding. En alsidig og stilfuld overfrakke, der kan bruges i både formelle og afslappede sammenhænge.

Udforsk hele AW22-kollektionen

Afsnit om heltebillede