Aftal en gratis aftale i dag, og få målt til skræddersyet tailoring . Levering inden for 6 uger eller mindre.

Eksperter i skræddersyede jakkesæt og skjorter til arbejdsbrug

Tilpasningsgaranti

Hos Mond inkluderer vi altid vores Tilpasningsgaranti på alle vores custom tailoring produkter. Det betyder, at hvis der er noget, der skal justeres under den endelige tilpasning, vil vores interne skræddere tage sig af dette gratis. Ændringerne vil også blive opdateret på din målprofil, så vi altid har din perfekte målprofil gemt til fremtidig brug. Hvis du er i tvivl om noget pasformsrelateret, kan du tage dine produkter med hjem og prøve dem i ro og mag, inden vi træffer endelig beslutning om de ændringer, der skal foretages.

Pasningsgarantien gælder i 100 dage fra afhentningsdatoen, så du kan teste dem i hverdagen og derefter komme ind og få foretaget rettelserne på vores regning. Efter de 100 dage tilbyder vi stadig ændringer i henhold til den aktuelle prisliste i butikkerne. Som Mond-kunde får du dog altid 50 % rabat på reparationer og ændringer af dine Mond-produkter.

Skræddere i huset

Som et af de eneste mærker i branchen har vi vores egne dygtige skræddere, der arbejder i butikkerne. De er eksperter i at udføre ændringer og har dyb indsigt i, hvordan vores produkter er konstrueret. Kun på denne måde kan vi tilbyde dig den bedst mulige service og håndværk med hensyn til dine Mond-produkter. Afhængigt af sæsonen kan vi også tilbyde ændringer på jakkesæt og skjorter fra andre mærker, i henhold til gældende prisliste. Kontakt din nærmeste butik for at få mere at vide.