Gom eller gæst? Vi er eksperter i målsyet tøj til den store fest. Book en uforpligtende tid, og kig forbi vores butikker.

Giv en oplevelse ud over det sædvanlige – Køb et Gavekort.

Oplev forskellen

Traditionel herremode møder fremtiden

mond-of-copenhagen-dansk-flagship-store-hellerup-butikken-indefra

Besøg os i en af vores 3 butikker

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor til en verden, der emmer af eksklusiv herremode. Her tager vi personlig service til nye højder og anvender innovativ teknologi for at give dig den ultimative købsoplevelse. Uanset om du besøger os som enkeltperson eller gruppe, byder vi altid på et glas eller en kaffe mens vi introducerer dig til vores metervarer og Custom Tailoring koncept.

mond-of-copenhagen-brudepar-fejring-gom-i-skræddersyet-jakkesæt-fra-mond-of-copenhagen

Et skræddersyet bryllup

Vores Custom Tailoring koncept passer perfekt til den kommende gom. Du kan customize dit helt eget og personlige sæt, og få det syet til perfektion så du står helt skarpt på den store dag.

marmor-kirken-i-københavn

Grundlagt i København

Vi startede i 2011 med et ønske om at revolutionere måden man køber og bruger tøj på. Vi kombinerer personlig service og banebrydende teknologi for at skabe en ny standard i branchen.

mond-of-copenhagen-gavekort

Gaven med perfekt pasform

Med et gavekort fra Mond giver du modtageren en oplevelse ud over det sædvanlige. Endelig en gave der ikke skal byttes - vi sikrer den perfekte pasform og tilpasningsgaranti er altid inkluderet.

Trust Bullets section

100%

TILPASNINGSGARANTI

CUSTOM TAILORING

EUROPÆISK PRODUKTION

Instagram recent posts section

Do not be scared of creamy tones for autumn.
These trousers are the original Cream Cricket Flannel from Fox Brothers in West England and can be paired with almost any of your blazers or jackets.

#menswear #flannel #gentlemenstyle #mondofcopenhagen
...

80 0

At Mond, we believe that custom tailoring is the future of classic men's fashion. As a consumer you get a better product, made from the best materials and sewn from scratch with your body measurements, goals and preferences as a base. 🤌🏻

#menswear #customtailoring #custommade #mensfashion #suiting
...

52 1