Gom eller gæst? Vi er eksperter i målsyet tøj til den store fest. Book en uforpligtende tid, og kig forbi vores butikker.

Giv en oplevelse ud over det sædvanlige – Køb et Gavekort.

Skræddersyet bryllupstøj til jeres store dag

Erfaring fra mere end 5.000 glade bryllupskunder.

Få lavet noget unikt til den store dag

Du vælger selv detaljer og materialer fra et udvalg af eksklusive metervarer, med vores kyndige rådgivning, naturligvis. Vi tilbyder mange muligheder. Bl.a. jakkesæt med vest, smokings og skjorter plus en bred vifte af accessories. Disse kombineret med personlig vejledning, garanterer at du kommer til at fremstå som den bedste udgave af dig selv. Hvis ikke du skal forkæle dig selv med et unikt målsyet jakkesæt på din bryllupsdag – hvornår så?

Mere end 5.000 glade bryllupskunder

Vi har spurgt nogen af dem hvorfor de valgte Mond...

Mikkel A.

"Da jeg trådte ind i Mond Of Copenhagen blev jeg med det samme mødt af brandets professionalisme. Det var tydeligt, at jeg som kunde kunne få det helt unikke jakkesæt jeg ønskede til den største dag i mit liv – nemlig mit bryllup. Jeg vil gerne sige en stor tak til hele MOND for den utrolig gode service og det flotte resultat."

mond-of-copenhagen-brudepar-fejring-gom-i-skræddersyet-jakkesæt-fra-mond-of-copenhagen

Cedric F.

"I used Mond's help to craft not only my wedding suit but also my best mans and my brothers. First they got all my body measurements from the 3D-scanner, then I tried some garments to chose the fit I wanted to have. I really appreciated Kevin's advices, he found precisely the cloth and the spirit we wanted for each suit. It is incredibly hard to imagine how the final product will look like but I decided to trust his expertise on this, and when I wore it for the big day, I've never got so many compliments! I felt proud, happy and the most elegant! Well exception made of my brother and my best man, but what can I say I'm the one who brought them to Mond... "

Thomas C.

"En rigtig god oplevelse med Mond Of Copenhagen. Jeg fik både skjorte og jakkesæt derfra, som sad helt perfekt. Gæsterne komplementerede sættet både på dagen og dagene efter. Mond of Copenhagen får de varmeste anbefalinger herfra. Festen blev holdt på Herthadalen i Lejre i smukke omgivelser. Alt i alt en perfekt dag."

Rene H.

"Min oplevelse var yderst professionel, lige fra første mail jeg sendte, til opmålingen i butikken i Århus og afhentning/fin justering. Hele vejen igennem processen blev jeg guidet og rådgivet og følte mig godt tilpas. Yderst kompetent personale man bliver mødt af i butikken."

Mikkel H.

"Jeg valgte Mond, fordi jeg hørte de var professionelle, og det holdte stand da jeg kom ind i butikken. Fra starten af følte jeg mig velkommen, og var ikke et sekund i tvivl omkring hvad konceptet gik ud på. Bestemt ikke sidste gang, jeg får lavet et lækkert jakkesæt hos Mond."

Beranger M.

"Mond of Copenhagen tilbød mig en personlig service og vejledning i forbindelse med syningen af jakkesættet til mit bryllup. Jeg ville have et jakkesæt der havde et personligt præg og som var syet netop til mig. Resultatet var som lovet af høj kvalitet, og lige hvad jeg havde haft i tankerne fra begyndelsen. En stor tak til hele holdet hos Mond of Copenhagen for at give mig et helt særligt jakkesæt til den store dag."

De små detaljer

Når du vælger at få lavet et jakkesæt fra bunden, er du i kontrol over selv de mindste detaljer. Få f.eks. broderet bryllupsdatoen inden i jakken, eller vælg et inderfoer som matcher jeres farvetema. Vælg selv udformningen på reverset, antallet af lommer og farven på knapperne mm. Du står for designet, og så sørger vi for professionel vejledning og den perfekte pasform.

Professionelt håndværk

Hos Mond er vi stolte af måden vi producerer på. Vi lægger en ære i at levere det bedste produkt, til den bedst mulige pris. Vi køber alle vores metervarer direkte fra de bedste stofmøller i Italien og England, og syer dit tøj i Portugal efter de højeste standarder, fra inderst til yderst. Selve konstruktionen spiller en stor rolle i resultatet af det færdige produkt, og giver dig et skarpt udtryk på den store dag!

brudgoms-sokker-klippes-af-groomsmen-mond-of-copenhagen-skræddersyet-jakkesæt-til-bryllup

1,2,3 Grupperabat

Inviter dit bryllupsselskab med ind til Mond, og opnå kontante fordele for alle (ved minimum 3) Kickstart festen sammen med dit bryllups entourage! Vi står klar med kolde drikke, og sikrer at i alle står skarpt til den store dag. Kontakt os for at høre mere om fordelene, eller lav din gruppebooking allerede nu!

Disse spørgsmål får vi oftest

De mest populære jakkesæt til gommen i 2021

Instagram recent posts section

Do not be scared of creamy tones for autumn.
These trousers are the original Cream Cricket Flannel from Fox Brothers in West England and can be paired with almost any of your blazers or jackets.

#menswear #flannel #gentlemenstyle #mondofcopenhagen
...

80 0

At Mond, we believe that custom tailoring is the future of classic men's fashion. As a consumer you get a better product, made from the best materials and sewn from scratch with your body measurements, goals and preferences as a base. 🤌🏻

#menswear #customtailoring #custommade #mensfashion #suiting
...

52 1