Endelig! Vi er tilbage, og vi glæder os til at give jer verdens bedste service 🙂

Giv en oplevelse ud over det sædvanlige – Køb et Gavekort.

Skræddersyede skjorter

Få lavet en skræddersyet skjorte efter dine mål og personlige stil. Du designer selv, og kan vælge alt fra kraven og manchetten til de helt små detaljer såsom broderede initialer og perlemorsknapper. Vi benytter udelukkende Italienske metervarer vævet af ekstra lange bomuldsfibre for det bedste resultat.

Spar 10% ved køb af minimum 5 skjorter - Rabatten fratrækkes automatisk i kurven.

Color
White
Light Blue
Blue
Brown
Grey
Green
Red
Reset filters

SKRÆDDERSYEDE SKJORTER

Få lavet en skræddersyet skjorte efter dine mål og personlige stil. Du designer selv, og kan vælge alt fra kraven og manchetten til de helt små detaljer såsom broderede initialer og perlemorsknapper. Vi benytter udelukkende italienske metervarer vævet af ekstra lange bomuldsfibre for det bedste resultat.

Når du vælger skræddersyede business-skjorter, så kan du være sikker på at få en skjorte, der passer til lige præcis dig og dine mål. På denne måde opnår du mest mulig komfort, og så ser det bare ekstra godt ud. Måske foretrækker du en skjorte med noget bevægelsesfrihed, eller det kan være, du bedst kan lide en slim fit-model? Med en skræddersyet skjorte kan du få præcis, den pasform du ønsker, og den vil hverken føles for lille eller for stor, fordi vi tager udgang i dine egne mål. Uanset hvad du vælger, så er der ingen tvivl om, at du vil nyde følelsen af, at din nye skjorte er skræddersyet. Find derfor din favorit lige her i dag.

Find skjorter efter mål hos os

Har du endnu ikke prøvet at eje en skræddersyet skjorte, så er det på tide, du prøver det. Du kan mærke forskel så snart du knapper den første knap, og fremover vil du aldrig mere købe skjorter i standardmål. På denne side kan du vælge imellem et hav af lækre skjorter i et væld af farver og forskellige materialer. Så kan du vælge lige præcis den skjorte, du bedst kan lide, hvorefter den bliver skræddersyet til at passe dig helt perfekt. Skal du bruge en skjorte, du kan arbejde i og som er præsentabel til en dag på kontoret, så er vores ensfarvede skjorter som regel et hit. Her får du et klassisk udtryk, der passer til de fleste.

Leder du til gengæld efter en skjorte med lidt mere spræl i, så vælg en skjorte i fx lavendel, stribet eller ternet. Så har du en skjorte til både byturen og sommerfesten. Når du har fundet den perfekte skjorte, så begynder alt det sjove. For så skal du nemlig til at vælge krave, ærmer, knapper, rygdetaljer og initialer. Således er du helt selv med til at bestemme, hvordan din nye skjorte skal se ud, og du kan sikre dig, at ingen andre har en skjorte magen til din. Skal du til en særlig anledning, så overvej, om du ikke også skal have en flot butterfly med i købet. En butterfly er særdeles tidløs, og den kan du derfor have glæde af resten af dit liv. Kombinere din nye skjorte med et skræddersyet jakkesæt og du har et elegant sæt i mange år frem.

Når du handler skræddersyet skjorter hos os, så sørg for at være ude i god tid. Vores leveringstid på disse er nemlig 6 uger efter bestilling. Skynd dig derfor at sende din bestilling afsted i dag. Vi sidder klar til at behandle din ordre. Du vælger selv, om skjorterne skal leveres til vores butik, hvor du afhenter dem, eller om du vil have dem leveret til døren.