Gom eller gæst? Vi er eksperter i målsyet tøj til den store fest. Book en uforpligtende tid, og kig forbi vores butikker.

Giv en oplevelse ud over det sædvanlige – Køb et Gavekort.

Jakker

Udvid din garderobe med separate jakker syet efter dine mål. Vi tilbyder både lette og løst vævede jakker til sommer, samt flannel og teksturerede jakker til efterår og vinter.

Color
White
Brown
Green
Blue
Grey
Reset filters

SKRÆDDERSYET BLAZER EFTER DINE MÅL

Udvid din garderobe med separate skræddersyet blazer syet efter dine mål. Vi tilbyder både lette og løstvævede jakker til sommer, samt flannel og teksturerede jakker til efterår og vinter.

Skal du bruge en flot blazer til en særlig begivenhed, så må du ikke snyde dig selv for at bestille en skræddersyet en af slagsen hjem her fra MOND. Med en skræddersyet blazer kan du være sikker på at få fat i en jakke, der sidder perfekt på dig. Jakken vil være utrolig behagelig at have på, og det vil være tydeligt for enhver, at den er skabt præcis til dig. Samtidig vil en skræddersyet blazer give dig følelsen af luksus og eksklusivitet, og det er uanset, om du bærer den en dag på kontoret, til et bryllup eller i en anden anledning. Med en jakkesæt-jakke her fra siden kan du personliggøre udtrykket og få din helt egen blazer med unikke detaljer, som ingen andre har magen til.

Vælg en skræddersyet blazer fra MOND

På denne side kan du dykke ned i vores udvalg af blazere, som vi skræddersyr efter dine egne mål. Du skal blot vælge en af vores modeller, hvorefter du vælger revers, slidser, knapper, lommer, inderfor og initialer. Således kan du skabe dit helt eget og meget personlige look med din nye blazer. Når først du har oplevet fordelene og glæden ved at eje en skræddersyet blazer, så vil du aldrig vælge en standardmodel igen. Her kan du vælge en blazer i flere forskellige udtryk. Du kan fx vælge en ensfarvet dobbeltradet-blazer, eller måske en ternet blazer mere er dig, eller hvad med uld?

En flot blazer i sandfarvet eller lyseblå er perfekt til sommerfesten, imens en mørkere og mere klassisk blazer er perfekt til en dag på kontoret eller den runde fødselsdag i familien. Mulighederne er rigtig mange her hos os, så det gælder blot for dig om at vælge den blazer, du bedst synes om. Men inden du sender din endelige bestilling afsted, så overvej, om du også skal have et nyt slips med. Vi har dem i mange forskellige designs og farver, lige fra ensfarvede til plettede, stribede og blomstrede. Et slips er den helt rette accessory, når du er inviteret til et særligt event, hvor der lige skal skrues lidt mere op for outfittet.

Hvad er leveringstiden på en skræddersyet blazer?

Har du besluttet dig for, at du bare må eje en skræddersyet blazer herfra siden, så vær opmærksom på, at der normalt er 6 ugers leveringstid. Du kan vælge at få jakken sendt til en af vores butikker, eller du kan vælge at få den leveret til din adresse. Hold dig ikke tilbage, men få din nye jakkesæt-jakke skræddersyet efter dine mål og ønsker hos os i dag. Vi glæder os til at se, hvilken du vælger. 

Står du og mangler et komplet sæt, så se desuden de mange muligheder for skræddersyet jakkesæt her.