Schedule a free appointment today, and get measured for custom tailoring. Delivery in 6 weeks or less.

Experts in custom tailored suits and shirt for business

Konstruktionen

Hvordan vi laver verdens bedste jakkesæt

Europæisk produktion og kvalitet

Hos Mond er vi stolte af måden vi producerer på. Vi lægger en ære i at levere det bedste produkt, til den bedst mulige pris. Den vision har resulteret i mange rejser rundt i verden, for at besøge utallige leverandører. Vi har set det bedste, og det værste, og kun med den erfaring har vi været i stand til at skille fårene fra bukkene. Vores jakkesætsproduktion er i dag beliggende i Portugal, hvor man har stolte traditioner indenfor tekstil branchen. Vores jakkesæt er stærkt inspireret af de klassiske Italienske skræddertraditioner, men uden det høje prisskilt som ville følge med et Italiensk produceret jakkesæt..

Halv kanvas

Vores jakkesæt kommer som standard med en halv kanvas konstruktion med flydende bryststykke. Bryststykket består af et lag kanvas (uld), ulddug og et blødt lag bomuldsfilt. Disse forskellige lag bliver først syet sammen, og herefter riet sammen med yderstoffet således at det bliver holdt på plads uden brug af lim/fuzing som man ellers ser på mange konfektionsjakkesæt. Dermed får man et flydende bryststykke som kan bevæge sig, og forme sig efter sin ejer.

Full canvas (+999)

Ved en fuld kanvas konstruktion får man det bedste af det bedste. Den flydende kanvas dækker hele fronten og går fra skulderen, og ned til bunden af jakken (modsat halv kanvas som går til øverste knap). Ydermere er hele ærmet sat på i hånden for at sikre en optimal placering og konstruktion. Da fuld kanvas konstruktionen er mere krævende, skal der tillige påregnes en uges yderligere leveringstid.

Book din tid i dag

Vores kompentente medarbejdere er klar til at tage imod dig i en af vores butikker. Book din tid i dag og kom et skridt nærmere dit drømme jakkesæt.