Gom eller gæst? Vi er eksperter i målsyet tøj til den store fest. Book en uforpligtende tid, og kig forbi vores butikker.

Giv en oplevelse ud over det sædvanlige – Køb et Gavekort.

Overfrakker

En kvalitets overfrakke er et musthave i garderoben. Altid lavet i lækre Italienske metervarer, og syet efter dine mål.

Color
Brown
Blue
Burgundy
Green
Reset filters

OVERFRAKKE

En lækker overfrakke er et must i enhver mands garderobe. En overfrakke herfra er nemlig perfekt i mange forskellige anledninger, hvor du gerne vil se skarp og professionel ud. Samtidig er en flot overfrakke den perfekte jakke til festlige anledninger, og derfor kan du hos få en overfrakke til mænd skræddersyet præcis efter dine ønsker. Når du vælger en skræddersyet frakke, så kan du være sikker på, at din frakke sidder perfekt på din krop samtidig med, at du kan tilpasse en masse små detaljer. Således kan du få en overfrakke, der ikke ligner nogen anden og som er helt unik.

Vores frakker her på siden er alle fremstillet i italiensk uld, der vil holde dig varm i selv de koldeste vintermåneder. Denne type uld er utrolig elegant, og så er den slidstærk, så du kan regne med at have glæde af din nye uld-overfrakke i mange år.

Vælg en skræddersyet frakke

Er du vant til at købe frakker i standardmodeller, og har du endnu ikke prøvet at få lavet en skræddersyet frakke, så forkæl dig selv med en fra os. På denne side kan du vælge imellem flere forskellige frakker med hvert sit snit. Nogle af dem er dobbeltradet med brede revers, imens andre er mere simple og enkle i udtrykket. Alle vores overfrakker har en god længde, der går ned over hoften og dermed skaber ekstra meget varme på de kolde dage. Derudover er de alle udstyret med flotte lommer, der enten sidder vertikalt eller horisontalt placeret.

Når du har fundet den model, du bedst kan lide, så skal du i gang med at skræddersy den. Du skal vælge kraveform (revers), antal knapper, stof, lommetype, farve på inderfor og initialer. På denne måde får du fat i en overfrakke, der er helt personlig og som ikke findes magen til andre steder. Står du i samme omgang og mangler en flot, skræddersyet skjorte eller et elegant skræddersyet jakkesæt, så er der også rig mulighed for at finde dette her hos os. Vi har skjorter og jakkesæt i et hav af farver og former, så tjek vores eksklusive udvalg ud i dag og bestil.

En skræddersyet frakke kan du have glæde af i rigtig mange år. Kvaliteten af vores jakker er helt i top, og du kan derfor glæde dig til at bære din nye jakke de næste mange kolde måneder. Når du har sammensat din overfrakke her på siden, så skal du regne med ca. 6 ugers leveringstid. Eftersom det ikke er en standardmodel, så skal vi nemlig lave din frakke helt fra bunden, og kvalitetsprodukter tager tid at lave. Hold dig derfor ikke tilbage, men skynd dig at sende din ordre afsted i dag. Du kan selv vælge, om du vil afhente din nye overfrakke i en af vores butikker, eller om du vil have den leveret til døren. Ved levering til døren skal du påregne lidt ekstra leveringstid.