Skræddersyede Overshirts

Vi kan nu præsentere en af markedets første skræddersyede overshirts, eller skjortejakke, som den også bliver kaldt. En overshirt er en hybrid mellem en skjorte og en jakke, og er kendetegnet ved det praktiske design med mange rummelige lommer, knaplukning og krave. Den så dagens lys første gang i starten af det 20. århundrede og har været uundværlig lige siden. Her er der med andre ord tale om en ægte klassiker, der bør være at finde i enhver stilsikker mands garderobe.  

Color
Brown
Green
Black
Reset filters

Værd at vide om din målprofil til Overshirt

Alle vores overshirts bliver syet efter dine unikke mål. For vores eksisterende kunder har vi lavet en algoritme, der gør det muligt at konvertere de eksisterende skjortemål til en målprofil for overshirts. Dette betyder, at hvis du stadig er tilfreds med pasformen i din skjorte fra os, vil du også være det med pasformen i din overshirt. Som tommelfingerregel gælder, at hvis du har et slim fit i din skjorte, vil din overshirt også være i et slim fit. Har du et klassisk fit, vil din overshirt være en smule oversized.

Din overshirt kan vaskes ved 30 grader hvis nødvendigt.

Hvis du endnu ikke er målt op til en skjorte eller gerne vil have opdateret din målprofil, så tøv endelig ikke med at bestille en tid til en gratis opmåling.