new-weinås-header-orange

Sådan fungerer det

Tøj som det burde være – lavet efter dine mål og ønsker.

stylish-man-in-dark-blue-custom-tailored-suit-sitting-in-white-room

Custom tailoring

Hos Mond tror vi på at custom tailoring er fremtiden indenfor klassisk herremode. Som forbruger får du et bedre produkt, lavet af de bedste materialer og syet fra bunden med dine mål og præferencer som base. Set fra vores synspunkt er det en mere miljøbevidst tilgang til produktion, da vi først går i gang med at producere når vi modtager din ordre. Derfor eliminerer vi den massive spild af tøj i forkerte farver og størrelser som er et kæmpe problem i den normale tøjproduktion.

Forløbet hos Mond - fra start til slut

mond-of-copenhagen-hellerup-butik-opmåling-og-desing-område

Book en tid

Du starter med at booke en tid ved at klikke her, og vælger ”Design og Opmåling” samt hvilken af vores 3 butikker du ønsker at besøge. Dermed sikrer du at vi har sat tid af, kun til dig. På den måde kan vi give dig den bedst mulige service. Du vil modtage en bekræftelse samt en reminder et par timer inden din tid hos os.

mond-of-copenhagen-hellerup-butik-set-fra-indgangen

Besøg os i butikkerne

Når du kommer forbi en af vores butikker, starter vi med at tage en snak om dine behov, ønsker og eventuelle tidligere erfaringer, således at vi kan give dig den rigtige rådgivning ift. pasform, vægt og vævning, farver samt snit. Vi lever af at være de bedste indenfor vores felt, samt at levere den rigtige rådgivning til dig som kunde, så du får det helt rigtige tøj, om det er til arbejdsbrug, casual eller bryllup mm.

mond-of-copenhagen-forskellige-metervarer-i-mørke-farver

Valg af metervare

Selve designprocessen starter typisk med en gennemgang af vores metervarer. Ud fra dit behov, vil vi præsentere dig for de helt rigtige metervarer. Vi fører mere end 11.000 forskellige metervarer, i alle tænkelige farver, mønstre, vægtklasser og vævninger. Vi arbejder tæt sammen med de bedste møller i Italien og England, som er blandt verdens førende indenfor vævning af tekstiler til jakkesæt, skjorter mm. Du kan se et lille udvalg af vores metervarer til Jakkesæt, eller Skjorter her. Når du har valgt metervaren, er det tid til at designe.

skrædder-syet-jakkesæt-ærme-detaljer

De personlige detaljer

Vi tilbyder et væld af forskellige designmuligheder, for at gøre dit nye tøj unikt. Vi kommer naturligvis med anbefalinger hele vejen igennem, men du kan frit vælge både revers, lommer, knapper, inderfoer, slidser, broderede initialer mm. Designer du en skjorte kan du vælge krave, manchet, front, knapper, initialer mm. Lige meget om du ønsker noget klassisk, eller om du vil skille dig ud fra mængden, så har du mulighederne lige ved hånden.

3D Bodyscanning

Med 3D scanneren er vi i stand til at kortlægge kundens kropsform, og udtrække over 400 forskellige mål med en præcision som selv ikke den mest rutinerede skrædder kan efterligne. Selve scanningen er ganske harmløs og tager ca. 30 sekunder at gennemføre. Resultatet er en komplet gengivelse af kundens kropsmål, holdning og eventuelle skavanker.

custom-tailoring-opmåling-mond-of-copenhagen

Fitting

Hos Mond har vi udviklet en moderne og gennemtestet tilgang til måltagningen, for at sikre dig det perfekte fit. Vi benytter en kombination af 3D bodyscanning, fitting sæt og det klassiske målebånd, for at fange dine præferencer og levere det mest præcise fit. Vi skaber et mønster som er tilpasset din krop, og som tager højde for både længder, omkreds, skulderbredde, hældning, ærmerotation, kropsholdning mm. Når ordren er lagt, sørger vores system for automatisk at sende alle data til vores produktion i Portugal, og du vil løbende blive orienteret på mail omkring din ordre, indtil den lander i butikken.

mond-of-copenhagen-andreas-weinas-custom-tailoring-suit-dark-navy-blue

Afhentning/Prøvning

Når dit tøj er færdigt og hænger klar i butikken, vil du modtage en email samt sms og blive bedt om at booke tid til en afhentning. Her vil du prøve det endelige tøj på, og vi vil gennemgå pasformen for at sikre at alt sidder som det skal. Hvis der er noget som skal justeres, gøres dette hos vores egne in-house skræddere uden omkostninger for dig som kunde. Vi har 30 dages tilpasningsgaranti og alle ændringer vil blive opdateret så vi til enhver tid har dine nyeste mål registreret. Nu er det nemt for dig at lave nye bestillinger med din helt egen pasform, enten online eller via vores butikker.