Gom eller gæst? Vi er eksperter i målsyet tøj til den store fest. Book en uforpligtende tid, og kig forbi vores butikker.

Giv en oplevelse ud over det sædvanlige – Køb et Gavekort.

Skræddersyede jakkesæt

Color
Grey
Blue
Green
Black
White
Brown
Burgundy
Reset filters

Skræddersyet jakkesæt

Et skræddersyet jakkesæt lavet efter dine mål og præferencer. Vores Custom Tailoring program er kombinationen af perfekt pasform, kvalitetshåndværk og individuelt design. Du vælger selv alle detaljerne, hvorefter vi skræddersyer jakkesættet efter dine individuelle mål i de bedste metervarer fra Italien og England.
Vi benytter en kombination af 3D bodyscanning og fittingsæt for at opnå den perfekte pasform, og vi har altid tilpasningsgaranti inkluderet i købet.

Går du og drømmer om et jakkesæt, der sidder knivskarpt på dig? Med et skræddersyet jakkesæt får du en løsning, der matcher dine mål. Du er med i hele processen. Det giver dig mulighed for at få et jakkesæt, der lever op til dine forventninger. Find dit skræddersyede jakkesæt her på siden.

 

Få lavet skræddersyede jakkesæt – specielt til dig

Når du skal have et skræddersyet jakkesæt, tager vi udgangspunkt i dig og dine mål. På den måde sikrer vi, at du får et jakkesæt, der passer perfekt til dig. Til formålet bruger vi 3D-bodyscanning og fittingsæt. På den måde finder får dit jakkesæt den perfekte pasform.

Når vi har styr på dine mål, kan vi begynde at finde ud af, hvordan jakkesættet skal se ud. Det er helt op til dig, hvilken vej vi skal gå. Du får lov til at sætte dit præg på alle detaljerne. Har du brug for sparring, står vi altid klar med gode råd og vejledning. Vores mange år i branchen gør, at vi kan komme med mange gode input til, hvad der vil klæde dig bedst.

Når du skal hente dit jakkesæt, tilpasser vi det selvfølgelig, hvis der skulle være behov for det. Vi har nemlig altid tilpasningsgaranti på vores skræddersyede produkter.

 

Vælg en farve, der matcher din personlighed

Når du skal have lavet et skræddersyet jakkesæt, har du et væld af muligheder, når det kommer til farver. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Skal du for eksempel bruge jakkesættet til dit eget bryllup, kan du finde den farve, der passer til brylluppets farvetema.

Skal du bruge jakkesættet til en anden anledning, kan du også finde den perfekte farve dertil. Du finder blandt andet stilrene og mørke farver, som er populære hos mange mænd. Det kan blandt andet være den perfekte løsning til arbejdsrelaterede situationer.

Skal der være lidt mere spræl på, finder du også en masse forskellige farverige nuancer. Det kan være, at du generelt er vild med farver. Du finder en masse smarte farver til dit jakkesæt her på siden.

Udover farver har du selvfølgelig også mulighed for at vælge, om jakkesættet skal have striber eller tern. Du kan også vælge et helt klassisk jakkesæt. Vi har nemlig en masse forskellige muligheder, når det kommer til metervarer.

 

Kvaliteten er altid i højsædet

Når du vælger os til at sy dit jakkesæt, får du et jakkesæt i høj kvalitet. Det kommer især til udtryk i vores serviceniveau og de materialer, vi anvender.

I forhold til materialer har vi valgt vores leverandører med omhu. Vores metervarer er for eksempel fra Italien og England, der er kendt for metervarer i en lækker kvalitet. Du får derfor en lækker løsning, som du får stor glæde af i mange år.

Når du kommer til os, gør vi meget ud af, at du skal have et jakkesæt, du bliver glad for. Servicen er derfor et af vores primære fokusområder. Vi hjælper dig med at finde den løsning, der passer perfekt til dig. Derudover sørger vi for den rette pasform – på den måde får du et specialdesignet jakkesæt efter dine ønsker.

 

Et unikt jakkesæt efter dine ønsker

Vi står klar til at hjælpe dig, når du vil have et jakkesæt, der er lavet specielt til dig. Du får den bedste kvalitet, og det er dig, der styrer slagets gang. Du får et jakkesæt, der har den perfekte pasform og et design, der passer til din smag. Kig forbi en af vores butikker, så vi kan hjælpe dig med det perfekte jakkesæt.