Tilpasningsgaranti

Hos Mond har vi altid inkluderet tilpasningsgaranti på alle vores skræddersyede produkter. Det betyder at eventuelle tilretninger der måtte være nødvendige ved afhentning af produktet, klares hos vores in-house skrædder, på vores regning. Ændringerne bliver også opdateret på din måleprofil, således at vi altid har dine perfekte mål til fremtidigt brug. Hvis der er nogle ting vedrørende pasformen som du skulle være i tvivl om, kan du tage dine produkter med hjem og prøve dem i ro og mag.

Garantien dækker i 30 dage fra udleveringen, så du kan teste dem i hverdagen, og efterfølgende komme ind og få lavet tilretningerne på vores regning. Efter de 30 dage tilbyder vi stadig tilretninger, efter gældende prisliste i butikkerne. Som Mond kunde får du dog altid 50% på reparationer og tilretninger af dine Mond produkter.

In-house skræddere

Vi har som nogen af de eneste i branchen, vores egne dygtige skræddere siddende i butikkerne. De er eksperter i at udføre tilretninger, og har dyb indsigt i hvordan vores produkter er konstrueret. Kun på den måde kan vi tilbyde dig den bedst mulige service og håndarbejde med respekt for dine Mond produkter. Afhængigt af sæsonen kan vi også tilbyde tilretninger på jakkesæt og skjorter fra andre mærker, efter gældende prisliste. Kontakt din nærmeste butik for at høre mere.